Snelste bedrijf van Limburg in de bloemetjes gezet

Golazo
Golazo

De medewerkers van KBC Hasselt wonnen op 8 oktober tijdens de 41ste editie van ENGIE Dwars door Hasselt het VOKA Bedrijvenklassement en kroonden zich zo tot Snelste bedrijf van Limburg. Daar werden ze vorige week voor in de bloemetjes gezet.

Om in aanmerking te komen voor het VOKA Bedrijvenklassement dienden de bedrijven met minstens tien lopers deel te nemen. Minimum drie daarvan moesten hun loopschoenen aantrekken voor  de 15 km en minstens vijf lopers moesten de 10 km voor hun rekening nemen. Het klassement werd opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste drie lopers op de 15 km, plus de snelste vijf op de 10 km.

KBC Hasselt mag zich een jaar lang het Snelste Bedrijf van Limburg noemen. Zij haalden het op 8 oktober voor Cordeel Group en Noorderhart. In totaal schreven 25 Limburgse bedrijven zich in.

De meeste deelnemers schreven zich individueel in voor ENGIE Dwars door Hasselt, dat liefst 9000 deelnemers mocht verwelkomen op 8 oktober. Naast de 15 km en de 10 km stonden er tijdens de 41ste editie ook een 5 km en en een 3 km op het programma. Voor de allerjongste deelnemers was er een Kids Run van 1 km.

Deel dit bericht